9 عادت خطرناک خانم ها
همه افراد عاداتی دارند كه ناخودآگاه انجام می دهند اما همین رفتارهای معمول ممكن است آسیب هایی برای سلامتی داشته باشد. خانم ها گاه از توجه به سلامت خود غافل می شوند در حالی كه اگر چند نكته ساده و همیشگی را كنار بگذارند می توانند از وضعیت جسمی و روحی مطلوب تری برخوردار شوند.
1. پوشیدن كفش های پاشنه بلند
گرچه كفش های پاشنه بلند قد را بلندتر نشان می دهند اما عامل خطر سلامتی محسوب می شود. علاوه بر احتمال افتادن و پیچ خوردگی پا، كمر نیز كه در ردیف اول این آسیب هاست در وضعیت مناسبی قرار ندارد. اگر جز افرادی هستید كه با پوشیدن این كفش ها دچار تورم پاها می شوید، بهتر است كفش های با پاشنه متوسط یا بدون پاشنه را انتخاب كنید. پاشنه های متوسط عضله پشت پا را بیشتر به فعالیت وا می دارند و بازگشت خون نیز تسهیل می شود
2. انداختن كیف روی یك شانه
شاید توجه نداشته باشید اما اكثر خانم ها همیشه كیف خود را روی یك شانه می اندازند كه این حالت برای پشت بسیار نامطلوب است. بهترین راه حل استفاده از كیف های پشتی خواهد بود. در صورت استفاده از كیف های بنددار معمول، حدالامكان بندهای بلند انتخاب كنید و كیف را فقط روی یك سمت شانه نیاندازید و آن را دو شانه جابجا كنید.
3. خوابیدن روی شكم
خوابیدن روی شكم بدترین وضعیت برای ستون مهره هاست زیرا پیچیدگی مهره های گردن برخلاف حالت طبیعی است كه این حالت مهره ها را به كار وا می دارد. سردرد و دردهای كمر می توانند ارتباط مستقیمی با این حالت داشته باشند. خوابیدن به پشت یا پهلوها بسیار مناسب تر است.
4. عدم استفاده از عینك آفتابی
50% افراد در هوای گرم و كنار دریا از عینك آفتابی استفاده نمی كنند. متاسفانه اشعه فرابنفش خورشید علاوه بر آسیب پوست، به چشم ها نیز صدمه می زند. آفتاب زدگی چشم ها، بیماری های چشمی و آب مروارید زود هنگام ممكن است در این صورت بروز كند.
5. نوشیدن ناكافی آب
خانم ها معمولا به اندازه كافی آب نمی نوشند در حالی كه نوشیدن حداقل 5/1 لیتر آب در روز برای حفظ سلامتی و تامین آب بدن ضروری است. كمبود آب بدن موجب سردرد و اختلال در تمركز خواهد شد. نوشیدن زیاد آب همچنین مانع از بروز عفونت های ادراری نیز می شود. در تابستان باید مقدار بیشتری آب نوشید زیرا تعریق بدن نیز افزایش می یابد.
6. امتناع از دستشویی رفتن
بسیاری از خانم ها به دلایل متعددی از جمله رسیدگی به كارهای مختلف، دستشویی رفتن را گاه ساعت ها به تعویق می اندازند. كنترل ادرار باعث بالارفتن آن شده و ادرار مانده در مثانه پس از 3 ساعت به تكثیر میكروب ها كمك كرده و احتمال عفونت های ادراری را افزایش می یابد.
8. نمك زدن مجدد به غذا
نمك زدن دوباره غذا قبل از مزه چشی آن به هیچ وجه عادت درستی نیست. نمك زیاد برای عروق مضر است. این در حالی است كه اكثر غذاها به اندازه كافی نمك دارند. پس از همین امروز نمك پاش را از سر میزه یا سفره غذا كنار بگذارید.
9. انداختن پاها روی هم
انداختن پاها روی هم ( چهار زانو نشستن) هنگام نشستن شاید به نظر حالت راحتی به نظر برسد اما وضعیت نامناسبی برای بدن است. در واقع اصلا متناسب با جریان خون نیست. این وضعیت به رگ ها فشار می آورد و به خصوص بازگشت خون را دچار مشكل می كند كه در نتیجه فرد در معرض ابتلا به سنگینی پاها خواهد بود. از طرف دیگر، این وضعیت در طولانی مدت به پشت نیز آسیب می رساند و موجب دردهای كمری خواهد شد.
منبع : سلامت نیور
دستگاه ورزشی چگونه در رسیدن به وزن ایده آل به ما کمک می کند؟
با استفاده از یک دستگاه ورزشی، می توانید روزانه کالری بیشتری مصرف کنید و بعد از گذشت چند هفته، علاوه بر کاهش وزن و شرایط وزن ایده آل، به فیزیک مناسب بدنی خود برسید. هر دستگاه ورزشی، کالری متفاوتی مصرف می کند. برای اطلاع از بهترین شیوه ورزش برای لاغری و میزان کالری مصرفی هر دستگاه ورزشی، بر روی اسم هر یک از آن ها کلیک کنید.
میزان کالری مصرفی تردمیل ، دوچرخه ثابت ، فوتبال دستی ، میز بیلیارد ، میز پینگ پنگ ، دمبل ، دستگاه بدنسازی چند کاره و ایرهاکی را در ادامه مشاهده نمایید.
شما هم می توانید در مورد این مقاله نظر دهید
بسیار عالی
650703 بازدید
|
210184 بازدید
|
62999 بازدید
|
45647 بازدید
|
29678 بازدید
|
کاربر